Inputuri de calitate – Seminte Agricole

Fie ca aveti nevoie de produsele noastre, sau doar informatii utile, noi suntem aici – ITCseeds

DESPRE NOI

ITCseeds – Seminte Agricole

Seriozitatea, calitatea si competitivitatea sunt conceptele care ne definesc.

 

Principiul nostru de colaborare in afaceri este unul de tip beneficiu reciproc. Facem tot ce depinde de noi sa punem la dispozitia partenerilor nostri produse de cea mai inalta calitate. In plus la preturile cele mai competitive.
Prin furnizarea unor inputuri de calitate la preturi competitive, dorim sa aducem in concret, prin performantele repetate ale fermierilor nostri, putin cate putin, indraznetul vis al unei agriculturi romanesti de nivel inalt!
Contractele de multiplicare incheiate cu producatori autorizati (atat pentru piata interna cat si piata externa), reprezinta o oportunitate benefica pentru acestia. Furnizam pachete cu seminte, pesticide si ingrasaminte in cadrul contractelor de preluare a productiei realizata de fermieri.
Produce si comercializeaza din soiuri proprii seminte de floarea soarelui high-oleic BETINA. Si, rapita de toamna DIANA si PERLA (printre cele mai apreciate soiuri tip „OO” in Europa); mustar antinematodic ALEX si CEZARA, soia VIGO toleranta la seceta.

ITCseeds, prima societate romaneasca privata cu program de cercetare

Cu o traditie de peste 25 de ani in agricultura, ITC este ameliorator, producator si comerciant de seminte agricole. Precum si comerciant de pesticide.
Infiintat in 1994, sprijina fermierii romani in accesarea fondurilor europene si in cresterea eficientei culturilor. Oferim atat soiuri valoroase autohtone din programul propriu de cercetare si din cel al unitatilor ASAS cat si soiri valoroase straine.

Premiat pe piata interna si internationala pentru activitatea sa

ITCseeds –  este recunoscut ca un partener de incredere in agricultura.
Astfel si-a atras ca parteneri companii de top in ameliorarea de seminte, producand si comercializand soiuri dintre cele mai performante. (ESTORIA orz pe doua randuri de toamna, MALTEA orz pentru bere de primavara, JAGUAR, PITBULL grau, hibrizi de porumb GOLDEN WEST, IGLOO mazare de toamna afila, diverse soiuri de mazare de primavara afila etc.)

Dl. Rado Cergol - Slorom SRL - fermier, jud. Olt

Lucrez impreuna cu ITC de foarte multa vreme. Graul Pitbull il cultiv de cativa ani si am fost foarte multumit. In 2016 am avut un an greu la grau cu MH mai scazuta. Anul acesta am in cultura Pitbull care arata foarte bine, ca de obicei, si Iris 12. Avem o relatie buna, intentionam sa colaboram in continuare.

Dna. Cristina Dragan, Daria BRT, distribuitor, jud. Calarasi

Profesionalism, calitate si promptitudine - asta inseamna ITC. Oferta exact ce lipseste de pe piata: soiuri autohtone de rapita si mustar, ca sa nu mai vorbim de graul Pitbull. Am clienti care au renuntat sa cultive soiurile traditionale romanesti, pentru ca Pitbull a fost superior. Stiu ca in toamna vom avea mazare si graul IRIS 12. Clientii mei vor fi foarte multumiti.

Agrisan - fermier, jud. Buzau

Colaboram din anul 2011, calitatea produselor ITC a facut de asa natura incat sa avem o relatie de lunga durata.

Claudiu Roman – Comfert

Am gasit la ITCseeds o echipa serioasa si prompta. Cei de la ITC stapanesc foarte bine tehnologia. Le recomand fermierilor multiplicarea semintelor de mustar.

Arnaud Perrein - Sopema - fermier jud. Ilfov

Am colaborat cu ITC pentru pesticide si testari de porumb, grau si triticale. As recomanda altor fermieri sa lucreze cu ei pentru ca sunt reactivi si disponibili.