INGRASAMINTE

De la inceputul anului 2012 ITC si-a completat
portofoliul de solutii oferite fermierilor cu ingrasaminte performante.

Importul direct ne permite sa punem la dispozitia clientilor nostri produse de buna calitate la preturi avantajoase asa
cum o facem si pe segmentele de seminte si pesticide.

1. Ingrasaminte foliare
FOLISTRONG 411
FOLISTRONG 231

2. Azotat de amoniu ( 33% N)

3. Uree (46% N)
4. Ingrasaminte complexe
NPK 20-20-0
NPK 16-48-0
NPK 12-52-0
NPK 10-46-0

5. Biostimulant SILK 100g/l

SILK emulsie in apa, 100g/l (suma acizilor triperpenoizi)
Testarile in cadrul INCPA Bucuresti au aratat ca SILK asigura buna dezvoltare a plantelor si sporuri de productie importante:

Ingrasaminte

• 35% la tomate cultivate in solarii si 27% la tomate cultivate in camp
• 33% la castraveti cultivati in solarii
• 34% la vinete cultivate in solarii

INGRASAMINTE FOLIARE

FOLISTRONG 411
NPK 4-1-1 +microelemente

Folistrong 411 este un ingrasamant foliar de ultima generatie formulat de ITC. Acesta imbina optim performanta cu accesibilitatea. Se preteaza pentru toate tipurile de cultura mare, legumicultura sau pomicultura.

REZULTATE OBTINUTE:

In 2011 Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului – ICPA a realizat cercetari asupra eficientei Folistrong 411 pe agrofonduri nefertilizate. Rezultatele concretizate in sporuri de productie se prezinta dupa cum urmeaza:
• La porumb , cultivat pe cernoziom vermic cu doua tratamente continand o doza insumata de 10 l/ha sporul de productie este de 29.6%.
• La floarea soarelui, cultivata pe cernoziom vermic cu doua tratamente continand o doza insumata de 10 l/ha sporul de productie este de 47.6%.
• La tomate, cultivate pe cernoziom cambic cu trei tratamente continand o doza insumata de 15 l/ha sporul de productie este de 35.6%.

MOD DE UTILIZARE:

Pentru perioada de inceput a culturilor cand plantele se afla in stadiul timpuriu de dezvoltare si au nevoie de un aport suplimentar de azot.

FOLISTRONG 231
NPK 2-3-1 +microelemente

Folistrong 231 este un ingrasamant foliar de ultima generatie formulat de ITC. Acesta imbina optim performanta cu accesibilitatea. Se preteaza pentru toate tipurile de cultura mare, legumicultura sau pomicultura.

REZULTATE OBTINUTE:

In 2011 Institutul National de Cercetare Dezvoltare pentru Pedologie, Agrochimie si Protectia Mediului – ICPA a realizat cercetari asupra eficientei Folistrong 231 pe agrofonduri nefertilizate.
Rezultatele concretizate in sporuri de productie se prezinta dupa cum urmeaza:

• La porumb , cultivat pe cernoziom vermic cu doua tratamente continand o doza insumata de 10 l/ha sporul de productie este de 34%.
• La floarea soarelui, cultivata pe cernoziom vermic cu doua tratamente continand o doza insumata de 10 l/ha sporul de productie este de 46.7%.
• La tomate, cultivate pe cernoziom cambic cu trei tratamente continand o doza insumata de 15 l/ha sporul de productie este de 37.2%.

MOD DE UTILIZARE:

Pentru perioada de fructificare cand plantele au nevoie de un aport suplimentar de fosfor.